Son derece hızlı pratik ve sorunsuz bir sistemdir. Montaj esnasında herhangi bir kirliliğe yol açmaz. Uygulama yapılırken eşyaları taşımaya gerek yoktur. Esnekliği sayesinde ölçülendirmede de çok büyük kolaylık sağlamaktadır.
 
Modern ve estetiktir. Yıpranmış, tahrip olmuş tavanlarınızı estetik ve modern gösterir. Yatay, dikey, kavisli, düz, kemerli  tüm yüzeylere uygulanabilir. Tüm sıva hatalarını gizler. Dilediğiniz takdirde dijital baskı sayesinde tavanlarınız istediğiniz resim ve desenlerle kaplanabilir.
 
Son derece ekonomiktir. İmalat, montaj ve dekorasyon işlemi kısa süre içinde biter.  Maliyeti ise geleneksel tavanlarla hemen hemen aynıdır.
 
Teknik olarak ise; çok güvenilir, uzun süre dayanıklıdır. Çarpmalara dayanıklı, suya dayanıklı, neme dayanıklıdır. Tüm yapılarda uygulanabilmektedir. Oda sıcaklığında kurulumu yapılabilir. Dekoratif olan kornişler arasına da kurulabilmektedir. Işıklandırma, havalandırma, telefon, alarm gibi sistemler ilave edilebilmektedir. Herhangi bir bakıma gerek yoktur. Özel temizlik ürünleriyle temizlenir. İsteğe göre akrilik boya ile boyanabilmektedir.

5.6.2018
TOP